fastonline.ro Web analytics

Despre noi

Cine suntem noi?

De multe ori, în istorie, s-au perindat povești care mai de care mai frumoase, magice sau inimaginabile. Ei bine, ele s-au transmis din generație în generație, atât prin viu grai cât și pe baza însemnelor. Bineînțeles, astăzi nu mai putem discuta despre foi de papirus sau stilou cu pană (pe atât de mult ca în trecut), însă despre alte inovații care ne-au făcut viața mai ușoară.

Cu acest scop a apărut FastOnline, micul ajutor de nădejde pentru orice preșcolar, școlar sau adult. Din toamna anului 2015, compania S.C. FAST SOLUTIONS ON-LINE S.R.L. a decis să intre pe piața de Birotică și Papetărie, Rechizite Școlare, Jocuri și Jucării, Consumabile Imprimante, Produse IT, Electronice și Electrocasnice, și chiar cea de  Produse BIO, pentru a o echilibra. Prețurile competitive, cât și gama variată de produse sunt doar două dintre caracteristicile care ne definesc și ne individualizează în România.

Misiunea noastră este de a menține balanța dintre calitate și cantitate. Astfel, suntem întotdeauna axați pe oferirea celor mai calitative produse la prețuri rezonabile, pretabile necesităților fiecăruia dintre noi. Mai mult decât atât, pentru clienții fideli, FastOnline pune la bătaie reduceri inedite pe care le poți folosi pentru a face bucurii celor dragi, oricând și oricum!

Pentru întrebări și ajutor în alegerea celor mai bune obiecte, ne puteți găsi 24/7 pe adresa de e-mail: [email protected].

Îmbină pragmatismul cu frumosul într-un colet livrat de FastOnline!