fastonline.ro Web analytics

Livrarea Produselor

Livrarea Produselor

Livrarea Produselor se va face oriunde în țară. FastOnline.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Livrarea Produselor

În ţară livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile companiei DPD. Transportul este gratuit pentru o comandă de minim 299,00 Lei(TVA inclus) și în limita a 10 Kg; pentru fiecare Kg suplimentar se adaugă 1,00 Lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 299 Lei și în limita a 5 Kg costurile de ambalare și transport sunt de 18,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă 1,00 Lei (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.
Aceste tarife sunt valabile pentru localitățile ce sunt deservite în traseul și în lista de expediție a curierului. Pentru livrări în localități ce nu sunt în listă care implică kilometrii adiționali se percepe un cost suplimentar de 1,00 lei/km suplimentar.

În anumite condiții(produse voluminoase, etc.) cheltuielile de transport pot fi mai mari decât cele enumerate mai sus; în acest caz îi sunt comunicate clientului aceste costuri suplimentare.
Suma exactă a cheltuielilor de ambalare și transport va fi comunicată clientului și apare separat pe factură.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Termenul de livrare este de minim 1-2 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii, dar, în anumite situații(produs lipsa stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situație este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

Despre Politica De Retur.
Pentru mai multe detalii despre livrarea produselor vedeți și Termeni Şi Condiţii.