fastonline.ro Web analytics

Politica de Retur

 

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos.

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14(paisprezece) zile calendaristice de la data informării FastOnline.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.

FastOnline.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care FastOnline.ro nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul(se va lua data cea mai recentă).

Important! Contravaloarea Returului de către FastOnline.ro, se va face doar prin transfer bancar, de aceea, vă rugăm să ne lăsați Contul IBAN al d-voastră.

În cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfăcut; produsul trebuie returnat sigilat.

Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, să includă toate accesoriile cu care a fost livrat, fără urme de lovituri, zgârieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea lor. Orice semn de uzură prezent pe ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.

În cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.

Nu se pot returna produsele aduse pe comanda specială, produsele personalizate.

Nu se pot returna Licențele software(din această categorie fac parte și produsele ce dețin sisteme preinstalate).

Nu se pot returna Produse de îngrijire personală(din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă: produse de îngrijire/igienă personală, căști) – Se vor returna doar dacă sunt sigilate(nu au fost desigilate).

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului(valoare cu TVA), sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri(returnări repetate).

Pentru produsele achiziționate cu plata în rate fără dobândă la sediul nostru se percepe un comision de 3.5%.

Pentru produsele achiziționate cu plata cu cardul la sediul nostru se percepe un comision de 1%.

În cazul persoanelor juridice ne rezervăm dreptul de a nu accepta retur produse aduse pe comandă specială sau a celor care se vând într-un număr foarte mic.

Pentru orice reclamație/sesizare vă rugăm să ne contactați la adresa: reclamatii[at]FastOnline.ro.

Formular Retur

Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile de Retur(acceptați pentru a putea trimite formularul)