fastonline.ro Web analytics

Termeni si Conditii

1. Informații despre site

Site-ul www.fastonline.ro denumit în continuare FastOnline.ro, este administrat de S.C. FAST SOLUTIONS ON-LINE S.R.L., cu sediul social în localitatea Hârtiești, sat Lucieni, nr. 53A, județul Argeș, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J03/1114/2015, CUI 34903720, cu capital social vărsat de 200 lei și contul bancar RO41RNCB0302147048350001 la BCR.

Prezentul document stabilește Termeni si Conditii în utilizarea site-ului FastOnline.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea Termenilor si Conditiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator, cât și achiziționarea produselor din gama oferită pe site, presupun implicit acceptarea Termenilor si Conditiilor, cu toate consecințele ce reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele și informațiile despre acestea și despre magazin, precum și de a crea un cont care să servească la achiziționarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menționate mai sus este interzisă. În situația în care nu sunteți de acord cu aceste  condiții, vă solicităm să nu utilizați site-ul nostru.
FastOnline.ro  își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii si Conditiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, vă solicităm  să urmăriți în mod periodic eventualele modificări. De asemenea, FastOnline.ro poate limita accesul la anumite părți din site, la anumite facilități din site, poate aduce limitări de acces anumitor adrese de IP fără notificări și fără vreo răspundere.

 

2. Definiții

Site: reprezinta Site-ul Internet aparținând Fast Online, care se află la adresa www.fastonline.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul/Vizitatorul are acces la Site și implicit la Conținutul site-ului;

Conținut: reprezintă textele și pozele de pe Site-ul FastOnline.ro;

Vizitator: se înțelege ca fiind orice persoană fizică sau juridică ce va avea acces la Site;

Utilizator:  reprezintă orice Vizitator care se înregistrează prin completarea unui formular de înregistrare și care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului Site.

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze Site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 

3. Drepturi de Autor

Informațiile publicate pe FastOnline.ro aparțin Site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil de reprezentantul legal al societății FAST SOLUTIONS ON-LINE S.R.L. care administrează Site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de e-mail office[at]fastonline[dot]ro.

 

4. Produsele, Serviciile oferite și Politica de Prețuri

FAST SOLUTIONS ON-LINE SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul FastOnline.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, FAST SOLUTIONS ON-LINE SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului.

Prețurile sunt actualizate cât se poate de repede, în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (20%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări FAST SOLUTIONS ON-LINE SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

În ciuda eforturilor noastre, pot exista pe site câteva produse cu prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări FAST SOLUTIONS ON-LINE.
FastOnline.ro nu oferă garanție implicită în ceea ce privește corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, accesorii, aspect, ambalaj, etc. Detaliile despre produse(denumiri, descrieri, specificații tehnice, imagini) sunt indicate de producători, importatori sau reprezentanți ai fiecărui brand, motiv pentru care FastOnline.ro nu își asumă responsabilitatea pentru acestea. FastOnline.ro și partenerii săi pot modifica descrierile și specificațiile produselor fără înștiințare prealabilă, motiv pentru care vă rugăm să le considerați cu titlu informativ.
În scopul îmbunătățirii serviciilor, FastOnline.ro poate modifica prețurile, denumirile produselor fără o înștiințare în prealabil.

5. Facturare și Plata Produselor

Produsele comandate de pe site-ul www.FastOnline.ro trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Există următoarele modalităţi de plată:

  • Prin transfer bancar(ordin de plată); livrarea produselor se face după intrarea banilor în contul FAST SOLUTIONS ON-LINE, CUI: 34903720, IBAN: RO41RNCB0302147048350001, Banca: BCR;
  • Plata în numerar la livrare(ramburs), în lei, la valoarea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Plata se efectuează comisionarului care efectuează livrarea;
  • Plata cu card bancar sau cu carduri de credit cu rate fără dobândă (prin procesatorul de plăți MobilPay).

Fast Online își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Pentru plata prin ordin de plată, dovada plății trebuie trimisă către FastOnline.ro la adresa de e-mail office[at]FastOnline.Ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul FAST SOLUTIONS ON-LINE.

Facturarea se va face în funcție de modul de plată. Pentru plățile în avans, prin ordin de plată/virament bancar, va fi emisă o factură proformă imediat după plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisă prin e-mail utilizatorului, pe baza căreia acesta va face plata. Dacă plata se face în numerar la livrare, factura fiscală va fi înmânată împreună cu produsul de către agentul agenției de curierat.

6. Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în țară. FastOnline.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

În ţară livrările le facem prin curier rapid, utilizând serviciile companiei Fan Courier. Transportul este gratuit pentru o comandă de minim 299,00 Lei(TVA inclus) și în limita a 10 Kg; pentru fiecare Kg suplimentar se adaugă 1,00 Lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 299 Lei și în limita a 10 Kg costurile de ambalare și transport sunt de 18,00 lei (TVA inclus) la care se adaugă 1,00 Lei (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.
Aceste tarife sunt valabile pentru 3,424 localități deservite(Vezi Lista). Pentru livrări în localități ce nu sunt în listă se percepe un cost suplimentar de 1,00 lei/km suplimentar.

În anumite condiții(produse voluminoase, etc.) cheltuielile de transport pot fi mai mari decât cele enumerate mai sus; în acest caz îi sunt comunicate clientului aceste costuri suplimentare.
Suma exactă a cheltuielilor de ambalare și transport va fi comunicată clientului și apare separat pe factură.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este făcută în momentul semnării documentelor ce însoțesc coletul. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

FastOnline.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Fast Online care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Fast Online față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Fast Online de la acest client.

Termenul de livrare este de minim 2 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii, dar, în anumite situații(produs lipsa stoc, produs indisponibil la furnizor, etc), acest termen se poate mări. Această situație este comunicată clientului, acesta putând să confirme sau să anuleze comanda.

7. Garanția Produselor

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

FAST SOLUTIONS ON-LINE nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe site-ul său. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Produsele, acolo unde este cazul, sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de FAST SOLUTIONS ON-LINE față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de FAST SOLUTIONS ON-LINE de la acest client.

În conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, declarăm că produsele livrate corespund documentației de execuție a producătorului și/sau declarației de conformitate a produsului.

Răspunderea FAST SOLUTIONS ON-LINE pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data menționată în factura fiscală care însoțește produsele.

Garanția de conformitate se aplică numai Consumatorilor definiți în Legea nr. 449/2003: “Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care, în cadrul contractelor care intră sub incidenta prezentei legi, acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale”.

8. Dreptul de Returnare a Produselor

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Puteți completa Formularul de Retur de AICI.

Produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă, nefolosite sau uzate; produsele se pot returna doar în ambalajul original, care nu trebuie sa fie deteriorat(banda adezivă lipită direct pe cutie, urme de lovituri, etc.).
În cazul produselor care au sigiliu, acesta nu trebuie sa fie desfăcut; produsul trebuie returnat sigilat.
Pentru returnarea aparatelor, acestea trebuie sa nu fie folosite, sa includă toate accesoriile cu care a fost livrat, fără urme de lovituri, zgârieturi, etc. Starea aparatelor trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea lor. Orice semn de uzură prezent pe ambalaj atrage anularea dreptului de returnare.
În cazul materialelor consumabile desfacerea ambalajului sau sigiliului duce la pierderea dreptului de returnare a acestora.
Nu se pot returna produsele aduse pe comanda specială, produsele personalizate.

În cazul persoanelor juridice ne rezervăm dreptul de a nu accepta retur produse aduse pe comandă specială sau a celor care se vând într-un număr foarte mic. Acestea sunt rugate să contacteze departamentul vânzări Fast Online.
Produsele care nu sunt conform specificațiilor de pe site se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia cu unul conform. Dacă Fast Online nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.

Important! Contravaloarea Returului de către FastOnline.ro, se va face doar prin transfer bancar, de aceea, vă rugăm să ne lăsați Contul IBAN al d-voastră.

9. Comentariile utilizatorilor pe Site

Utilizatorii care accesează site-ul FastOnline.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. FAST SOLUTIONS ON-LINE își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

FAST SOLUTIONS ON-LINE nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produselor, de asemenea, comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății FAST SOLUTIONS ON-LINE și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

10. Abonarea și dezabonarea la Newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului FastOnline.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea unor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă Legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. FAST SOLUTIONS ON-LINE deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului FastOnline.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului FastOnline.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, FAST SOLUTIONS ON-LINE nu poate fi făcută răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

FAST SOLUTIONS ON-LINE își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă FAST SOLUTIONS ON-LINE are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

11. Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de FastOnline.ro vă rugăm să ne transmiteți un e-mail pe adresa office[at]fastonline.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie încercăm să îl rezolvăm pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

12. Promoții și Concursuri

FastOnline.ro stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

13. Politica de confidențialitate

Securitatea Informațiilor

Site-ul www.fastonline.ro este găzduit de serverele unei companii partenere; FAST SOLUTIONS ON-LINE nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventuale erori apărute pe site(modificări de setări, actualizări ale baze de date, scripturi programate, etc) și nici pentru funcționarea necorespunzătoare datorită utilizări anumitor browsere. FAST SOLUTIONS ON-LINE nu poate avea nici un control și nu își asumă nici o responsabilitate privind conținutul oricăror altor site-uri web care pot fi accesate folosind site-ul FastOnline.ro. FAST SOLUTIONS ON-LINE nu poate fi acuzată că aprobă conținutul acestor site-uri. FAST SOLUTIONS ON-LINE își rezervă dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului www.fastonline.ro, către acele domenii de internet care pot avea conținut ilegal sau dăunător, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri în prejudiciul FAST SOLUTIONS ON-LINE sau al serviciilor sale, sau în prejudiciul clienților săi și respectiv al serviciilor acestora.

Violarea sistemelor www.fastonline.ro sau a securității rețelei și serverului pe care rulează www.fastonline.ro în scopul de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului sunt considerate tentative de fraudare a www.fastonline.ro si va pune în mișcare cercetarea penală împotriva celor ce au inițiat această acțiune.Vom investiga incidentele privind violările securității sistemului sau ale rețelei și vom colabora cu poliția și alte organe competente.

FAST SOLUTIONS ON-LINE garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. FAST SOLUTIONS ON-LINE nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.fastonline.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, FAST SOLUTIONS ON-LINE nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
Accesarea bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.fastonline.ro cât și încercări de accesare neautorizată sunt înregistrate pe servere, făcând posibilă identificarea acestora de către FAST SOLUTIONS ON-LINE.

Protecția Datelor Personale

S.C. FAST SOLUTIONS ON-LINE S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul de înregistrare *****.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice FAST SOLUTIONS ON-LINE are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
Scopul colectării datelor este: furnizare de servicii și bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor și serviciilor oferite, servicii de comunicații electronice.
În calitate de utilizator(vizitator care se înregistrează și transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteți obligat să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate și emiterea facturii. Refuzul d-voastră determină imposibilitatea livrării comenzii.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de către FAST SOLUTIONS ON-LINE.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: office[at]fastonline.ro sau info[at]fastonline.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Dacă unele din datele despre d-voastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Notă:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege(de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Anti-Spam

Site-ul www.fastonline.ro nu încurajează spam-ul și vă asigură că datele d-voastră personale sunt în deplină siguranță după înregistrarea în baza noastră de date. Este important de reținut că www.fastonline.ro nu furnizează adresa d-voastră de e-mail unor terți(persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site. De asemenea, nu divulgă adresa d-voastră de e-mail sau adresa postală altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul d-voastră explicit.

Comunicări Electronice

Prin accesarea site-ului www.fastonline.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de email-uri adresate societății FAST SOLUTIONS ON-LINE, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la www.fastonline.ro în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

14. Dispoziții Finale

FastOnline.ro are dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagina și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

Orice litigiu apărut între clienți și Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. Dacă aveți probleme legate de o comandă, de produse, de livrare sau de orice altă natură, puteți lua legătura cu persoana de contact responsabilă cu concilierea, Alin Preda, prin e-mail, alin.preda[at]fastonline.ro, sau telefonic, 0745 394 255.